High Protein cheesecake Ehrmann
Ingredience
Korpus
- 240 g mandlové nebo pekanové mouky
- Špetka soli
- 4 čajové lžičky rozpuštěného kokosového oleje
Náplň
- High Protein Pudink Vanilka
- 680 g smetanového sýra
- 2 ½ čajové lžičky vanilkového extraktu
- 1 polévková lžíce citronové šťávy
- 75 g erythritolu
- 120 g mandlové mouky
Poleva
Postup přípravy:
Na korpus promíchejte mandlovou nebo pekanovou mouku, sůl a kokosový olej na hladké těsto. Vložte do kulaté dortové formy. Na náplň smíchejte High Protein Pudink Vanilka, smetanový sýr, vanilkový extrakt, citronovou šťávu, erytritol a mandlovou mouku. Zpracujte hladké těsto. Předehřejte troubu na 180°. Naplňte pekáč cca do poloviny vodou a položte ho dolů do trouby. Koláč pečeme nad vodní lázní po dobu 30 minut a necháme 5 minut odpočívat v odkryté troubě. Necháme 20 minut vychladnout a uložíme na noc do chladničky. Druhý den dort polijte karamelovým pudinkem a podávejte.
Dobrou chuť Vám přeje
Tým DAFIT.cz ve spolupráci s Ehrmann.cz
Rádi byste si přečetli článek na téma, které Vás zajímá? Dejte nám vědět. redakce@dafit.cz
Zřeknutí se odpovědnosti:
Články zveřejněné na webu DAFIT.cz nebo sociálních sítích či jiných veřejně dostupných platformách mají výhradně informativní charakter, v žádném případě nemají za cíl nahrazovat odbornou lékařskou pomoc, neslouží jako návod k medikaci, úpravě medikace, ani nevyzývají ke konkrétnímu způsobu léčby či jakékoli změně v přístupu k péči o zdraví, vyžadující odbornou zdravotní péči. Doplňky stravy, vitamíny a/nebo minerály nenahrazují pestrou a vyváženou stravu, zdravý životní styl ani kvalifikovanou lékařskou péči či pomoc.